BIO JE NAJMOĆNIJI PODZEMNI VOJNI KOMPLEKS U EVROPI Kako je JNA pre 30 godina SA 56 tona eksploziva digla aerodrom Željavu!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2021, 08:04

BIO JE NAJMOĆNIJI PODZEMNI VOJNI KOMPLEKS U EVROPI Kako je JNA pre 30 godina SA 56 tona eksploziva digla aerodrom Željavu!

Na današnji dan navršilo se 30 godina od kada je specijalna inženjerijska jednica bivše JNA serijom eksplozija digla u vazduh jednu od najskupljih investicija bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i ponos Jugoslovenske narodne armije JNA.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NAJSKUPLJI VOJNI OBJEKAT SFRJ MOGAO DA IZDRŽI I NUKLEARNI NAPAD: Kako je JNA u ratu srušila aerodrom Željava (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021

JNA je pre 29 godina na današnji dan srušila aerodrom Željava, jednu od najskupljih investicija SFRJ..Na današnji dan navršilo se 29 godina od kada je speicjalna inženjerijska jednica bivše JNA serijom eksplozija digla u vazduh jednu od najskupljih investicija bivše Socijalističke Federativne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.