BAJDEN MLAĐI SE POSIPA PEPELOM: U Kini sam radio bez profita, a ako mi otac postane predsednik SAD neću raditi za strance

Izvor: Kurir, 13.Okt.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJDEN MLAĐI SE POSIPA PEPELOM: U Kini sam radio bez profita, a ako mi otac postane predsednik SAD neću raditi za strance

Hanter Bajden, sin bivšega potpredsednika Sjedinjenih Država, Džoa Bajdena, prvi je put u nedelju reagirao na kritike koje je na njegov račun izgovorio američki predsednik Donald Tramp pa je branio svoje poslove u Ukrajini i Kini.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OGLASIO SE HANTER BAJDEN "Radio sam bez profita, POVLAČIM se ako otac postane predsednik SAD"

Izvor: Blic, 13.Okt.2019

Hanter Bajden, sin bivšeg potpredsednika Sjedinjenih Država, Džoa Bajdena, prvi put je reagovao na kritike koje je na njegov račun izgovorio američki predsednik Donald Tramp te je branio svoje poslove u Ukrajini i Kini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.