Aerodrom „Nikola Tesla“: Manja nezgoda kod gejta A10

Izvor: TangoSix.rs, 20.Sep.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom „Nikola Tesla“: Manja nezgoda kod gejta A10

Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u nekim medijima, Aerodrom „Nikola Tesla“ izdao je saopštenje o manjem incidentu koji se dogodio van piste na beogradskom aerodromu i, kako naglašavaju, nije uticao na redovnosti saobraćaja:
– Oko 11.25 časova, prilikom opsluge aviona, na parking poziciji A10 na beogradskom aerodromu došlo je do kontakta vozila koje opslužuje avione keteringom i cisterne koja opslužuje avione gorivom.
 Napominjemo da je reč o manjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << nezgodi, na lokaciji udaljenoj od piste, tzv. platformi, koja služi za parkiranje i pripremu aviona za let. Događaj nije uticao i ne utiče na bezbednost i redovnost aktivnosti na aerodromu. Aerodromske službe reagovale su pravovremeno i u skladu sa procedurama. – stoji u saopštenju aerodroma.

The post Aerodrom „Nikola Tesla“: Manja nezgoda kod gejta A10 appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

INCIDENT NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Lakši sudar cisterne i kamiona na pisti, nije bilo prekida saobraćaja

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2019

Cisterna koja prevozi gorivo i kamion koji vozi ketering za avione su se sudarili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla, potvrđeno je "Novostima" Cisterna koja prevozi gorivo i kamion koji vozi ketering za avione su se sudarili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.