Adrija Ervejz „privremeno“ obustavila sve letove za danas i sutra

Izvor: TangoSix.rs, 24.Sep.2019, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrija Ervejz „privremeno“ obustavila sve letove za danas i sutra

 
Nacionalna avio-kompanija Slovenije Adrija Ervejz objavila je sinoć da će „privremeno“ obustaviti sve operacije iz svojih baza u Ljubljani, Prištini i Tirani u utorak i sredu.
– Odluka da privremeno obustavimo letačke operacije je posledica neobezbeđenog pristupa svežem novcu koji je avio-kompaniji potreban za dalje operacije.
Kompanija u ovom trenutku intenzivno traži rešenja u saradnji sa potencijalnim investitorom. Cilj svih uključenih u ovaj proces je da Adrija >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << ponovo poleti i da je prekid operacija zaista privremen. – stoji u saopštenju kompanije.
Tango Six je detaljno analizirao stanje u slovenačkom avio-prevozniku početkom septembra.

The post Adrija Ervejz „privremeno“ obustavila sve letove za danas i sutra appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adria Airways suspendirala letove zbog dugovanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2019

Kompanija Adria Airways, čije je sjedište u Sloveniji, suspendirala je letove planirane za danas i sutra (24. i 25. septembar) zbog "neosiguranog priliva svježeg novca koji je neophodan za dalji rad", prenosi Reuters. "Kompanija u ovom trenutku intenzivno traga za rješenjima u suradnji sa potencijalnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.