[ASCE18] Kobra: Predstavljamo sisteme za obezbeđivanje aerodroma za regionalno i svetsko tržište

Izvor: TangoSix.rs, 22.Feb.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[ASCE18] Kobra: Predstavljamo sisteme za obezbeđivanje aerodroma za regionalno i svetsko tržište

Jedna od značajnijih tema u avio-industriji prethodne godine bila je posvećena obezbeđivanju aerodroma, čemu svedoči i Konferencija o obezbeđivanju aerodroma (ASCE) koja je krajem decembra a dva dana okupila više od 550 predstavnika industrije.
Tom prilikom, Tango Six je razgovarao sa jednim od predstavnika kompanije Kobra, koja je kao jedan od sponzora konferencije svoje proizvode i usluge predstavila na izložbenom delu ASCE-a.Menadžer kompanije Dušan Milošević govorio nam >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je koga sve Kobra zastupa, kao i šta se nalazi u njihovom portfoliju:
– Interesantno za aerodrome su naši principali – nemačka firma Bruker, italijanska firma Ćea, takođe i nemačka firma Dalmajer, kao i italijanska firma Đilardoni i američki Evolv tehnolodži.
Na primer, kompanija Ćea je lider u proizvodnji metal detektora i jedan interesantan podatak je da je evropsko tržište aerodroma pokriveno 87% sa Ćea metal detektorima, dok je američko 100%.
Još jedna interesantna firma je nemačka firma Dalmajer koja je u svetu video nadzora poznata po tome što ima par proizvoda koje nijedan drugi proizvođač nema. Između ostalih, to je i kamera Panomera koja može da snima široko, visoko, duboko i da se izvuče samo jedan detalj koji je vama interesantan, a da slika ne bude digitalizovana. –
Više o svakom od Kobrinih principala i njihovim proizvodima, o tome na kojim su aerodromima zastupljeni, kao i po čemu se u svojoj industriji ističu pogledajte na sledećem video snimku:


The post [ASCE18] Kobra: Predstavljamo sisteme za obezbeđivanje aerodroma za regionalno i svetsko tržište appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.