Izvor: Danas, 14.Jun.2022, 10:10

APV: Koprivić i Tanurdžićeva palata ugroženi jer Grad ne sprovodi mere zaštite tokom izvođenja radova u Modene

"Danas je javnost obaveštena da, premda su radovi na izgradnji garaže uveliko u toku, još nisu sprovedene mere zaštite nad prirodnim i kulturnim dobrima na tom prostoru i da se tek priprema tender za ovu namenu", navodi se u saopštenju Akcije progresivne Vojvodine, povodom aktuelnih radova na izgradnji podzemne garaže u centru grada.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ROK ZA GARAŽU U SEPTEMBRU 2023. A ZA PROSTOR IZNAD NJE JOŠ KRAĆI Grad traži projektanta za uređenje zelene površine kompleksa Banovine

Izvor: Blic, 14.Jun.2022

Pripremni radovi za gradnju podzemne garaže na prostoru između Skupštine AP Vojvodine i Gimnazije "Isidora Sekulić" počeli su u martu i očekuje se da će otvaranjem te garaže delimično biti rešen problem parkiranja u centru Novog Sada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.