ANĐELKI PRPIĆ PUKO BRAK ZBOG SEKSA NA VEŠ-MAŠINI S DRAGANOM MIĆANOVIĆEM: Istina o razvodu koju je glumica GODINAMA skrivala!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2021, 20:56

ANĐELKI PRPIĆ PUKO BRAK ZBOG SEKSA NA VEŠ-MAŠINI S DRAGANOM MIĆANOVIĆEM: Istina o razvodu koju je glumica GODINAMA skrivala!

Prpićkin muž Dario, nakon njene intimne scene u seriji „Žene sa Dedinja“, za koju je smatrao da je prevazišla glumačke okvire, postao ljubomoran, s čime se ona borila sve do 2020, kada ga je ostavila 2021-04-22 20:32:13

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ISPLIVALI NOVI DETALJI RAZVODA Anđelki Prpić puk'o brak zbog INTIMNIH SCENA sa Draganom Mićanovićem?

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Bivši muž Anđelke Prpić, Dario Prpić, nakon njene intimne scene u seriji "Žene sa Dedinja", za koju je smatrao da je prevazišla glumačke okvire, postao je navodno ljubomoran, s čime se ona borila sve do 2020. godine, kada ga je ostavila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.