Ivan Milinković ODLAZI iz grupe Legende: Muzika u NOVOM ruhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Milinković ODLAZI iz grupe Legende: Muzika u NOVOM ruhu

Okrenuo novi list.

Jedan od najcenjenijih muških vokala na estradnoj sceni, Ivan Milinković, ovih dana otpočeo je samostalnu muzičku karijeru. Posle dugogodišnje saradnje sa grupom Legende, Ivan je odlučio da napravi ,,muzički iskorak” i publiku obraduje sa dve samostalne numere.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Prva pesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, urađena je u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Dejanom Petrovićem i Big Bendom na muziku Dragana Nikolića, tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Peđe Stojkovića. Tradicija, autentičan spot i prepoznatljiva boja glasa, vrlo brzo su pobrali simpatije publike.

- Moram priznati da je posle toliko godina rada sa grupom Legende veliki izazov i hrabrost krenuti u solo muzički projekat. Volim izazove, muzika je uvek inspiracija. Želim da sve emocije koje muzika u meni budi, kroz različite žanrove, podelim sa publikom - dodaje Ivan za portal ,,Srbija danas”.

Muzičke inovacije, Ivan uvodi kroz saradnju sa tvorcima velikih hitova, Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. Pesma ,,Svenuće dunje”, rađena je ciljano kao moderna verzija sevdaha, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

- Ovih dana, promovišem obe numere i sa mojim timom osluškujem reakcije publike. U narednom periodu spremam još mnogo iznenađenja, a publika je ta koja će dati poslednji sud - zaključuje Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UKUĆANI U SUZAMA: Ustala i pred svima sa knedlom u grlu PRIZNALA OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019

Posle 9 meseci....Zlata Đurković je tokom emisije "Gledanje uspomena" otkrila da sa svojim suprugom Vladom nema decu, već da ima dvoje dece sa prvim partnerom za kojeg je vežu samo tužni trenuci. Ona je istakla da Vlada takođe ima dvoje dece iz prvog braka i da su ih baš te tužne sudbine spojile...NAJS*KSI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.