EVO ZAŠTO SMO UBILI ARKANA Dragan Nikolić Gagi progovorio posle 17 godina: Nisam na sudu rekao punu istinu, SADA ĆU REĆI SVE!

Izvor: Press, 08.Sep.2017, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO SMO UBILI ARKANA Dragan Nikolić Gagi progovorio posle 17 godina: Nisam na sudu rekao punu istinu, SADA ĆU REĆI SVE!

Na istinu se čekalo 17 godina.
Foto: Printscreen
Dragan Nikolić Gagi (51), jedini od trojice osuđenih koji u Srbiji služi kaznu za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Milenka Mandića i Dragana Garića, 15. januara 2000. u „Interkontinentalu“, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir otkriva sve do sada neotkrivene detalje zločina!
- Dogovor o likvidaciji pao je 1999. kada me je Skole >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pozvao na hitan sastanak u restoran "Dvor" u Rakovici. Znao sam da je nešto hitno. Na sudu nisam govorio punu istinu, sada ću reći sve... - otkriva Dragan Nikolić Gagi.
On je posle 17 godina rešio da progovori.


Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Press...






Povezane vesti

SUPEREKSKLUZIVNO! GAGI ODLUČIO DA ISPRIČA SVE O UBISTVU ARKANA: Tog dana sam bio u sivoj tojoti kada mi je zazvonio telefon...

Izvor: Kurir, 09.Sep.2017, 15:34

Bili smo na Pančevačkom mostu, na putu za Vojvodinu, kad me je pozvao sada pokojni Zoran Uskoković Skole Rekao mi da je hitno i da dođem u restoran „Dvor“ u Rakovici. Znao sam da je nešto hitno

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.