DOBIJAO JE BATINE U KO TO TAMO PEVA Ceo Beograd ga zna ali ne zbog filma Evo kako danas izgleda

Izvor: medio.rs, 11.Jun.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBIJAO JE BATINE U KO TO TAMO PEVA Ceo Beograd ga zna ali ne zbog filma Evo kako danas izgleda

Imao je samo 11 godina kada se našao u društvu doajena jugoslovenskog filma - Nede Arnerić, Pavla Vuisića, Bate Stojkovića, Taška Načića, Dragana Nikolića...

Početkom devedestih Nenad Kostić je bio di-džej, zatim je postao policajac da bi se onda zaposlio kao vozač u beogradskom gradskom saobraćajnom preduzeću! Nekako, on se ponovo vratio u autobus sa početka svoje životne priče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
FOTO: PRINTSCREEN YT

Te 2002. godine on se prijavio na oglas gradskog prevoza u Beogradu i postao vozač autobusa. Danas vozi na liniji broj 17, od Zemuna do Konjarnika. Kaže i da današnji putnici na ovoj liniji znaju njegovu priču pa ume da bude i dobacivanja u stilu "Vozi, Miško!" ali se on na sve samo nasmeje i nastavi sa vožnjom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.