Bajić: Moji igrači da se zamisle ako misle da ostanu u Igokei

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajić: "Moji igrači da se zamisle ako misle da ostanu u Igokei"

Ljut je bio trener Igokee posle poraza od Partizana.

Trener Igokee Dragan Bajić rekao je posle večerašnjeg poraza od Partizana da njegovi igrači moraju da se uozbilje ako žele i dalje da budu članovi tog kluba.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi Ne znam šta da analiziram. Ovo nije košarka koju sam ja praktikovao godinama. Poznato je da je moj tim igrao možda najbolju odbranu u ligi jer smo primali najmanje poena, ali ne znam šta se dešava", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Bajić novinarima posle meča u dvorani "Aleksandar Nikolić.

Partizan je večeras pobedio NBA rezultatom 117:104, što je nešto što Bajić ne može da shvati.

"Vuk kaže da smo bili nervozni, ali nismo. Dali smo 104 poena na gostovanju, a nervoza ne može biti razlog za neigranje odbrane. Igrači nisu ispoštovali naš dogovor i plan. Ja sam posle poraza od MZT-a rekao da sam ja krivac, pa su možda pomislili da mogu nonšalantno da igraju.

Sledi analiza, pa ćemo da vidimo šta i kako dalje. Moraće igrači da se uozbilje ako žele i dalje da budu članovi Igokee
", rekao je Bajić.

Plejmejker Vuk Radivojević okrivio je nervozu za poraz.

"Ovo je druga utakmica da primamo mnogo poena. Mislim da to ne treba ni postavljati pitanja o bilo kakvoj pobedi. Drugu utakmicu igramo bez odbrane. Prvo poluvreme smo dali 50, ali primili 50. Celu utakmicu našom nervozom i glupostima smo vraćali Partizan. Trener nam je govorio da im je najjače oružje tranzicija, a oni su nam dali mnogo poena 'u leđa'. Oni su vrhunski šuteri i kad se razigraju, ne možeš mnogo tu šta da uradiš", rekao je Radivojević.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Košarka,   NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajić: Ako neki misle da budu igrači Igokee...

Izvor: B92, 21.Okt.2017

Dragan Bajić, trener košarkaša Igokee, nije bio zadovoljan odbranom svoje ekipe u porazu od Partizana...Košarkaši Partizana savladali su Igokeu u neverovatno efikasnoj utakmici petog kola ABA lige – 117:104...„Ne znam šta da analiziram, ovo nije košarka koju sam ja praktikovao. Moji timovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.