Devojčica je prišla da mu pomogne, a on ju je izbo i na mestu ubio: Evo šta u zatvoru radi Čombe, surovi ubica i silovatelj dece!

Izvor: Press, 13.Sep.2017, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica je prišla da mu pomogne, a on ju je izbo i na mestu ubio: Evo šta u zatvoru radi Čombe, surovi ubica i silovatelj dece!

Čombe je jedan od 67 zatvorenika koji su od ukidanja smrtne kazne 2002. godine osuđeni na maksimalnu kaznu zatvora. Kaznu služi u KPZ "Nova Skela", gde se nalaze najveći monstrumi i ubice.
Foto: MUP
Dragan Nikolić Čombe je jedan od najvećih monstruma u Srbiji koji izdržava maksimalnu kaznu zatvora jer je na podmukao način, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 2005. godine, ubio Tamaru Ivanović (13) u Batajnici, a ranije je silovao maloletnu N. S. u Opovu.
Zločin se desio u blizini Železničke stanice Šangaj u Batajnici, kada je devojčica prišla Draganu da mu pomogne, pošto je pao. Tada joj je zadao 19 smrtonosnih uboda u leđa i grudi.
Na suđenju se branio iskazima da je zločin učinio u pijanom stanju i da je u tom trenutku ona za njega bila napadač. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da i u alkololisanom stanju nije mogao da zada tako precizne udarce.
On se tokom izricanja presude samo podrugljivo smejao, a u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada devojka i shvatio da je to "verovatno“ on učinio.
Trenutno je smešten u Kazneno-popravnom zavodu  "Nova Skela" gde se nalaze ozloglašene ubice, silovatelji, krupni dileri droge...
Ovaj zatvor zovu i srpski "Sing, sing" i jedan je od najsavremenijih u Srbiji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stavićemo kesu na penis, a onda ćeš doživeti najveći bol: Jezive pretnje srpskih robijaša silovatelju dece! (UZNEMIRUJUĆE)

Izvor: Press, 14.Sep.2017, 10:59

Prema rečima bivših zatvorenika, koji su želeli da ostanu anonimni, robijaši su najnemilosrdniji prema silovateljima i ubicama dece. . Foto: Profimedia, Telegraf, Ilustracija. Monstrumi koji siluju i ubijaju decu nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.