Izvor: JUGpress.com, 24.Sep.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu počelo snimanje treće sezone „Žigosanih u reketu“

NIŠ

            Snimanje nove sezone serije Dragana Bjelogrlića „Žigosani u reketu“ počelo je šroteklog vikenda u Nišu na sportskim terenima u Rovčetu. Prema rečima ekipe koja radi na sariji Niš će se prikazati u sedam do osam epizoda. Pored velikog broja statista koji su iz Niša nekoliko scena su snimili i košarkaši u kolicima KKK „Nais“ koji su juče sa glumcima iz serije bili pred kamerama. Snimanje u Nišu će se obaviti u nekoliko navrata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Niš će biti prikazan u nekoliko, najmanje pet, epizoda serije. Producenti serije kao i glumci prezadovoljni su atmosferom koju su im Nišlije priredile tokom snimanja.

            „Statiste koji će se pojaviti u seriji smo izabrali, oni su iz Niša, a u ceo projekat snimanja treče sezone serije „Žigosani u reketu“ uključeno je oko 300 ljudi“, kaže Nikola Lazić, organizator statista u seriji. „Snimanje je počelo juče i u Nišu   ćemo snimati još par dana, ali moram da napomenem da se ubrzo vraćamo ovde“.

             Nikola dodaje da Niš nije slučajno izabran za snimanje nekih scena u seriji koja je sa prve dve sezone osvojila publiku pa je tako odlučeno i da se snimanje nastavi.

             „Niš ima odlične košarkaše, lepe košarkaške terene, ali smo se, osim toga, odlučili da Niš predstavimo kao važan grad u Srbiji koji treba posetiti. Inače, cela ekipa koja radi na seriji, produkcija, glumci, svi su oduševljeni gradom i dobrodošlicom. Veliku pomoć dobijamo od Nišlija prilikom snimanja serije, što od starijih što od mlađih ljudi. Svi nam rado izlaze u susret, na svim lokacijama gde snimamo, i pomažu nam da sve odradimo u predviđenom roku“, ističe Nikola.

               On dodaje da  je cela ekipa zadovoljna i saradnjom sa statistima.

               „Niš ima dosta talentovane dece i nije nam bilo teško da se odlučimo za statiste u seriji što se tiče glume. Prijavili su nam se i statisti iz škole glume, ali je bilo dosta i srednjoškolaca pa i studenata. Mladi su do 30, pa imamo i statiste i preko trideset godina“.

               Neke scene se snimaju na košarkaškim terenima u Rovčetu koje je renovirano i potpuno odgovara potrebama snimanja.

                „Ambijent  u Rovčetu je odličan za snimanje. U potpunosti nam odgovara i to je autentičan prostor koji treba da se prikaže i seriji. To je još jedan od prostora u Nišu koji smo želeli da prikažemo u seriji“, kaže Nikola i dodaje da se snima i treća i četvrta sezona „Žigosani u reketu“, a prikazavinje počinje krajem oktobra na „nova s“ kanalu.

               Osim što su oduševljeni ambijentima u kojima se snima, članovi cele ekupe serije uživaju i u samom Nišu.

                „Sa Nišlijama se družimo svakog dana, posećujemo niške kafane  i uživamo, ne u dobroj, već savršenoj hrani“, dodaje kroz smeh Nikola.

                   Osim u Rovčetu scene iz serije snimaće se i u niškim kafanama, Tvrđavi,  buregdžinica.

              Priča o dva bivša košarkaška asa, bivšim prijateljima koji, obnavljajući svoj stari klub preispituju i obnavljaju prijateljstvo, kupila je publiku već prvom epizodom. “Žigosani u reketu” Dragana Bjelogrlića pružila je publici intrige, prevare, malverzacije, sportske avanture, ali i one ljubavne, pa ne čudi što se nastavak očekuje sa ogromnim nestrpljenjem.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.