NE POJAVLJUJE SE U JAVNOSTI Dobili srećne vesti: Ovo je zgodni sin Dragana Bjeloglića, zbog kojeg porodica NE SKIDA OSMEH SA LICA

Izvor: Svet, 05.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE POJAVLJUJE SE U JAVNOSTI Dobili srećne vesti: Ovo je zgodni sin Dragana Bjeloglića, zbog kojeg porodica NE SKIDA OSMEH SA LICA

Dragan Bjelogrlić zaista može da se pohvali da i te kako ima uspešnu karijeru, a sada je njegovim stopama krenuo i sin koji se do skoro nikako nije pojavljivao u javnosti.
Reč je o Alekseju Bjelogrliću, koji je nedavno upao na budžet na smeru glume na FDU.
Kako prenosi “Kurir”, Aleksej je upao na glumu zajedno sa sinom Branimira Brstine – Đurom, kao i unukom Ljiljane Stjepanović- Ksenijom.

Aleksej se svojevremeno pojavio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << očevoj seriji “Žigosani u reketu”:
– Aleksej je u “Žigosanima” dobio malu, ali upečatljivu ulogu učenika koji šmekerski prkosi profesorki, a kako su se i glumci nasmejali na setu, verovatno je i na publiku ostavio utisak. On je još mlad momak i pun entuzijazma, pa ga je Dragan uposlio jer je izrazio želju da sam zaradi novac za letovanje. Mali Bjela je tokom celog leta vredno pomagao ekipi kako bi zaradio džeparac – ispričao je izvor iz ekipe serije.
Alekseju ovo nije prva uloga u tatinim projektima. On se već pojavio u “Montevideu” 2010. godine. Ljubitelji pozorišta su mogli da ga vide i na sceni Narodnog pozorišta u komadu “Dobro pamtim sve”, koji je režirao njegov otac povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan.
svetinstagram
The post NE POJAVLJUJE SE U JAVNOSTI Dobili srećne vesti: Ovo je zgodni sin Dragana Bjeloglića, zbog kojeg porodica NE SKIDA OSMEH SA LICA appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.