Izvor: Blic, 01.Feb.2023, 13:53

(FOTO) OVA GLUMICA JE SESTRA DRAGANA BJELOGRLIĆA Igrala u serijama "Vratiće se rode" i "Senke nad Balkanom", a o bratu nikad nije rekla NI REČ

Malo ko zna da je glumica Marina Vodeničar, koja je igrala u seriji "Vratiće se rode", koja se svakog radnog dana prikazuje na Blic televiziji, odnosno na MTS kanalu 115 u terminu od 18.15 h, dok reprizu možete pogledati ujutru u 6.25 h, sestra Dragana Bjelogrlića.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) GOTOVO NIKO NE ZNA DA JE OVO BRAT NIKOLE ĐURIČKA Glumio je u serijama "Bolji život" i "Vratiće se rode": Govorili su da je talentovaniji od proslavljenog glumca

Izvor: Blic, 02.Feb.2023, 12:00

Naš glumac Nikola Đuričko trenutno osvaja Holivud, a svi dobro pamte njegovu ulogu čuvenog Švabe u seriji "Vratiće se rode", koja se svakog radnog dana prikazuje na Blic televiziji, odnosno na MTS kanalu 115 u terminu od 18.15 h, dok reprizu možete pogledati ujutru u 6.25 h.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.