Ekipa Tome o radu na filmu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 12:12

Ekipa "Tome" o radu na filmu (AUDIO)

Film “Toma“ Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca, nakon festivalskih uspeha, stigao je u bioskope. Publika ga je srdačno i srčano prigrlila.

Traži se karta više, što se nije desilo još od, takođe Bjelogrlićevog, Montevidea. „Toma“ je snažna, duboko emotivna priča o životu slavnog pevača, boema Tome Zdravkovića od čije smrti je prošlo 3 decenije.

"Film, kao i život uostalom, ide gore, dole, kao jedan rolerkoster i tako smo "vozili" tu priču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je puna emocija, snažnih scena i brzo, sa usponima i padovima" rekao je Dragan Bjelogrlić.

Glumica Tamara Dragićević besprekorno je odigrala ulogu Silvane Armenulić koja je uvela Tomu Zdarvkovića u svet estradE, ističe susret duša i umetnika a i članova ekipe koji su uživali tokom rada na filmu.

"Ja sam pokušao kroz neke svoje zadatosti koje sam prepoznao o njemu kao čoveku, utkam i malo svoje duše" rekao je Milan Marić – Toma i dodao "Mi smo svi pustili stomak da radi, intuiciju, a na kraju da radi razum". Može da se radi, naravno i sve isplanirano ali ovo se pokazalo kao bingo, ovoga puta".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.