Vudvord: Tramp bio svestan opasnosti od korona virusa kada je umanjivao njegov značaj

Izvor: Danas, 09.Sep.2020, 21:57

Vudvord: Tramp bio svestan opasnosti od korona virusa kada je umanjivao njegov značaj

Poznati američki novinar Bob Vudvord nagovestio je da je predsednik SAD Donald Tramp bio svestan težine opasnosti od korona virusa i kada je građanima govorio da ne predstavlja veću pretnju od sezonskog gripa i insistirao da vlada ima potpunu kontrolu nad virusom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Coronavirus,   Grip

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tramp bio svestan opasnosti od koronavirusa kada je umanjivao njegov značaj"

Izvor: B92, 09.Sep.2020

Američki novinar Bob Vudvord nagovestio je da je Tramp bio svestan težine opasnosti od koronavirusa i kada je građanima govorio da ne predstavlja veću pretnju...On je na početku epidemije govorio da virus ne pretstavlja veću pretnju od sezonskog gripa i insistirao da vlada ima potpunu kontrolu...

Nastavak na B92...

Poznati novinar otkrio da je Tramp sve vreme znao da je VIRUS SMRTONOSAN: "Namerno sam hteo da umanjim opasnost od korone"

Izvor: Blic, 10.Sep.2020, 08:49

Američki predsednik Donald Tramp negirao je optužbe koje je u svojoj knjizi "Bes" objavio poznati američki novinar Bob Vudvord.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.