Ups, taman kad je Tramp govorio o CIA nestade svetla/VIDEO

Izvor: B92, 18.Jul.2018, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ups, taman kad je Tramp govorio o CIA nestade svetla/VIDEO

Vašington -- Dok je američki predsednik Donald Tramp juče govorio kako ima puno poverenje u američke obaveštajne agencije, svetla u Beloj kući su na kratko ugasila.

Tako su svi prisutni ostali skoro u potpunom u mraku. "Ups, upravo su ugasili svetla. Mora da su to obaveštajne agencije", našalio se predsednik.

Ubrzo nakon toga, svetla su se upalila, a Tramp je pitao članove njegovog kabineta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslanike i predstavnike medija "da li su okej?". "To je bilo čudno, ali to je OK", rekao je Tramp.

Tramp je, naime, pokušavao da objasni, nakon sastanka sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, da u potpunosti podržava američku obaveštajnu zajednicu i njene zaključke da se Rusija mešala u predsedničke izbore 2016, dodaje agencija.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čudne stvari dešavaju se u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018

Dok je američki predsednik Donald Tramp govorio kako ima puno poverenje u američke obaveštajne agencije, svetla u Beloj kući su se prigušila i na kratko ugasila, ostavivši sve prisutne skoro u potpunom u mraku...Foto: Youtube/screenshot/GeoBeats News.."Ups, upravo su ugasili svetla. Mora da su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.