U IRSKOJ TRAMPA DOČEKALI POGREBNIM LIMUZINAMA: Bela kuća sklopila neobičan aranžman od MILION DOLARA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U IRSKOJ TRAMPA DOČEKALI POGREBNIM LIMUZINAMA: Bela kuća sklopila neobičan aranžman od MILION DOLARA! (VIDEO)

Donald Tramp danas se u Irskoj provozao u "zanimljivoj" limuzini.

Bela kuća je potrošila milion dolara za iznajmljivanje četiri limuzine od jedne irske pogrebne kompanije za transport američkog predsednika Donalda Trampa tokom njegovog boravka u Irskoj.

JP Vard & Sans iznajmljuje svoje limuzine Mercedes E-Class za ožalošćene koji prisustvuju sahranama i ljudima koji žele da se voze u luksuzu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trampova administracija platila je kompaniji sa sedištem u okrugu Viklou 935.033 dolara za korištenje automobila tokom dva dana.

Kompanija je takođe bila angažovana da prevozi Mišel Obamu i njene kćerke Sašu i Maliju u Irskoj u 2013. godini.

Tramp je stigao u Irsku večeras, gde će se sresti sa premijerom Leom Varadkarom pre nego što ode na svoje golf odmaralište u Dunbegu. On je iz Irske otišao u Normandiju na obeležavanje Dana D Normandija, a odatle se ponovo vraća u Irsku.

Neobičan transportni aranžman je bio izvor mnogo zabave na internetu, a mnogi su primetili da bi pogrebna firma mogla da nauči Trampa par stvari o sklapanju poslova.

Warum Donald Trump in Irland nur bedingt willkommen ist https://t.co/Kd6NvU4q4C pic.twitter.com/tC4NRBT9x7

— WELT Politik (@WELT_Politik) June 4, 2019

Trampa su u Irskoj dočekali demonstanti sa parolama i porukama da Tramp nije poželjan u Irskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.