Izvor: Luftika.rs, 04.Sep.2020, 18:06

U Beloj kući potpisan sporazum Beograda i Prištine (FOTO)

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potpisao je danas sa delegacijama Beograda i Prištine sporazum o Ekonomskoj normalizaciji, koje su potpisali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti.
Sporazum je potpisan u Beloj kući, u Ovalnoj sobi, a potom se očekuje nastavak razgovora dve strane uz učešće američkog predsednika, pored specijalnog izaslanika Ričarda Grenela i Trampovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << savetnika za nacionalnu bezbednost Roberta O’Brajana.
Televizija Pink je objavila da će sporazumi biti potpisani sa Trampom, a ne između Vučića i Hotija.
Objavljeno je i da će se posle razgovora delegacija Beograda i Prištine, Vučić sastati i sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom u Stejt departmentu.
Vlada odlučila da svom snagom i svim srcem moramo podržati Vučića
Izvor: Fonet

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: U Beloj kući potpisan sporazum Beograda i Prištine, evo šta je dogovoreno

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2020

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potpisao je danas sa delegacijama Beograda i Prištine sporazum o Ekonomskoj normalizaciji, koje su potpisali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti...Sporazum je potpisan u Beloj kući, u Ovalnoj sobi, a potom se očekuje...

Nastavak na Radio 021...

Dušan Janjić: Sporazum koji je potpisan ne znači nezavisnost Kosova

Izvor: Danas, 04.Sep.2020

Direktor Foruma za etničke odnose Dušan Janjić ocenio je danas da sporazum Beograda i Prištine o ekonomskoj normalizaciji koji je potpisan u Vašingtonu ne znači i priznavanje nezavisnosti Kosova.

Nastavak na Danas...

"ZAISTA ISTORIJSKI" Tramp nakon sastanka u Beloj kući: Radujem se dolasku u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2020

Zaista je istorijski - rekao je Tramp dok je stajao pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića...Američki predsednik Donald Tramp nazvao je danas sporazum o ekonomskoj normalizaciji odnosa Beograda i Prištine istorijskim i poručio da se raduje da poseti "obe zemlje" u ne tako dalekoj budućnosti,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.