Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje demokrata kod Trampa na večeri posvećenoj smanjenju poreza

Troje senatora Demokratske stranke, pripadnika njene umerene struje, prisustvovaće večeri koju će predsednik SAD Donald Tramp danas prirediti za grupu američkih senatora iz obe velike partije te zemlje.

Ključna tema razgovora biće Trampovo insistiranje da Kongres SAD što pre usvoji zakon o smanjenju poreza za korporacije i pojedince.

Bela kuća je saopštila da će na večeri biti demokratski senatori >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Džo Menčin iz savezne države Zapadna Virdžinija, Hajdi Hajtkamp iz Severne Dakote i Džo Doneli iz Indijane, kao i senatori Republikanske stranke Džon Tun iz Južne Dakote, Orin Heč iz Jute i Pet Tumi iz Pensilvanije.

Sve troje demokrata predstavljaju u Senatu savezne države u kojima je Tramp pobedio na predsedničkim izborima u novembru, a Bela kuća želi njihovu podršku za usvajanje zakona o porezima.

Hajdi Hajtkamp je prošle nedelje letela predsedničkim avionom s Trampom kada je on u njenoj Severnoj Dakoti opširno govorio o planu za smanjenje poreza.

Bela kuća radi na poreskim zakonima koji bi pre svega bili prihvatljivi republikancima, ali Tramp želi i podršku demokrata. On je pre dve nedelje pozvao članove obe partije da sarađuju s njim na "prilici koja se javlja jednom u generaciji da se napravi prava poreska reforma za obične Amerikance".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Donald Tramp dobio i deveto unuče

Izvor: Beta, 12.Sep.2017

Američki predsednik Donald Tramp, koji ima petoro dece iz tri braka, danas je dobio i deveto unuče."Lara i ja smo srećni jer smo dobili sina Erika Luku Trampa, jutros u 8.50", naveo je na tviteru Trampov sin iz prvog braka, Erik.Donald Tramp mladji - najstarije od troje dece američkog predsednika...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.