Tramp zahvalio Mišel Obami na vrlo ljubaznim rečima

Izvor: Beta, 18.Avg.2020, 17:28

Tramp zahvalio Mišel Obami na 'vrlo ljubaznim rečima'

Predsednik Sjedinjenih američkih država Donald Tramp odgovorio je bivšoj prvoj dami Mišel Obami na kritike, tvrdeći da je performans njenog supruga u Ovalnom kabinetu ono što ga je "katapultiralo" u Belu kuću.U svom obraćanju sinoć na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji, Obama je rekla da Tramp nije predsednik za tu državu.Tramp je rano jutros objavio na Tviteru da neko treba da objasni Mišel Obami da on ne bi bio ovde, "u divnoj Beloj kući, da njen suprug Barak Obama nije završio čitav posao"."Bajden je samo malo zakasnio, dobar razlog za kasnu i veoma nerealističnu podršku", odgovorio je Tramp.On je kritikovao Obamin i Bajdenov odgovor na svinjski grip H1N1 2009. godine i tvrdio je, bez dokaza, da je Obamina administracija najkorumpiranija u istoriji.Tramp je završio sarkastično zahvaljujući Mišel Obami na njenim "vrlo ljubaznim rečima".Trka za predsednika Sjedinjenih država ulazi u fazu kada će Donald Tramp i Džo Bajden i zvanično da preuzmu nominaciju svojih stranaka za predstojeće izbore u novembru.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Twiter

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Amerika, Tramp i istorija: Predsednik SAD će pomilovati heroinu borbe za pravo glasa žena

Izvor: Danas, 19.Avg.2020, 13:47

Getty Images Američki predsednik Donald Tramp rekao je da će posthumno pomilovati Suzan B. Entoni, aktivistkinju koja se borila za pravo glasa žena u 19. veku. „Ona nikada nije pomilovana. Zašto je bilo potrebno toliko vremena“, napisao je Tramp na Tviteru povodom stogodišnjice usvajanja 19....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.