Tramp vređao restoran koji je odbio da usluži Saru Sanders

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp vređao restoran koji je odbio da usluži Saru Sanders

Predsednik SAD Donald Tramp na pogrdan način je komentarisao restoran u gradu Leksington, u američkoj državi Virdžinija, koji je odbio da usluži portparolku Bele kuće Saru Hakabi Sanders.

"Restoran 'Red hen' treba da se usredsedi na čišćenje svojih prljavih nadstrešnica, vrata i prozora (kojima je jako potrebno farbanje), a ne na odbijanje da usluže finu osobu poput Sare Hakabi Sanders", naveo je Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na društvenoj mreži Tviter.

Dodao je: "Uvek sam imao pravilo, ako je restoran prljav spolja, prljava je njegova unutrašnjost".

Sara Hakabi Sanders je prethodno tokom vikenda navela na Tviteru da je od nje zatraženo da napusti restoran u petak uveče jer radi za Donalda Trampa, nakon čega je, kako je rekla, "ljubazno otišla".

Suvlasnica restorana Stefani Vilkinson nastojala je da za list Vašington post pojasni razloge, ukazujući, pored ostalog, na zabrinutost pojedinih zaposlenih osoba koje su gej, a znaju da je Sandersova stala u odbranu Trampove namere da zabrani transrodnim osobama da služe vojsku.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mogu li zvaničnici Bele kuće da jedu na miru u javnosti?

Izvor: VOA, 25.Jun.2018

Predsednik Donald Tramp kritikovao je vlasnike restorana u Virdžiniji koji su portparolku Bele kuće Saru Hakabi Sanders zamolili da napusti lokal,  jer zastupa Trampovu politiku. Sanders je večerala sa suprugom i prijateljima u petak uveče u restoranu “Crvena kokoška“ u Leksingtonu u Virdžiniji....

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.