Trampove izjave najavljuju sukob između Predstavničkog doma i Senata: Ne pokrećite većinu protiv mene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampove izjave najavljuju sukob između Predstavničkog doma i Senata: Ne pokrećite većinu protiv mene!

Američki predsednik Donald Tramp je upozorio demokrate da ne koriste svoju novu većinu u Predstavničkom domu da pokreću istrage protiv njegove administracije.

Na svom Tviter nalogu Tramp je napisao da ukoliko oni to učine, onda bi Senat, koji kontrolišu republikanci, mogao da pokrene istrage protiv demokrata, preneo je AP.

Zaharova o američkim izborima: Gde su noćas bili ruski hakeri?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tramp je rekao da ukoliko demokrate planiraju da rasipaju novac građana koji plaćaju porez pokretanjem istraga na nivou Predstavničkog doma, onda će Republikanci verovatno biti primorani da razmotre pokretanje istraga za curenje poverljivih informacija i druge stvari na nivou Senata.

If the Democrats think they are going to waste Taxpayer Money investigating us at the House level, then we will likewise be forced to consider investigating them for all of the leaks of Classified Information, and much else, at the Senate level. Two can play that game!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 7, 2018

On je rekao da dve strane mogu da igraju igru.

Za sada je najasno na koje je curenje informacija Tramp mislio.

PARADOKS IZBORA ZA KONGRES Tramp dokazao da ima veliku podršku, ali istovremeno dospeo u OPASNU ZONU

Na pitanje o potencijalnim istragama, savetnica iz Bele kuće Kelien Konvej je izjavila u intervjuu za CNN da nema pitanja zbog kojih bi predsednik bio nervozan.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp upozorio demokrate da ne koriste većinu protiv njega

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Nov.2018

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp je upozorio demokrate da ne koriste svoju novu većinu u Predstavničkom domu da pokreću istrage protiv njegove administracije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.