TRAMP NIJE OPROSTIO MEKEJNU: Predsednik SAD sprečio da Bela kuća izda saopštenje povodom smrti republikanskog senatora (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP NIJE OPROSTIO MEKEJNU: Predsednik SAD sprečio da Bela kuća izda saopštenje povodom smrti republikanskog senatora (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp navodno je sprečio objavu saopšenja Bele kuće kojim bi se odala počast junaštvu preminulog republikanskog senatora Džona Mekejna, a umjesto toga se odlučio za kratku objavu na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tramp spustio, pa digao i opet spustio zastavu za Mekejna

Izvor: B92, 27.Avg.2018

Vašintgon -- Predsednik SAD Donald Tramp potpisao je odluku o isticanju američke zastave na pola koplja do sahrane republikanskog senatora Džona Mekejna...AP navodi da je zastava na Beloj kući tokom vikenda bila postavljena na pola koplja u čast Mekejna koji je preminuo u subotu, ali je danas ponovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.