Tramp proglasio pobedu nad NATO i iznenadio ceo svet onim što je rekao o sebi

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp proglasio pobedu nad NATO i iznenadio ceo svet onim što je rekao o sebi

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je "veoma stabilni genije" i proglasio sopstvenu pobedu na samitu NATO koji je danas okončan u Briselu, prenosi Rojters.

"Veoma sam dosledan, ja sam veoma stabilni genije", poručio je Tramp.

Rojters navodi da je američki predsednik proglašenje pobede obrazložio time da su saveznici u NATO >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << značajno povećali posvećenost davanjima za odbranu nakon što je on tiradom nad evropskim liderima isprovocirao održavanje vanredne sesije u okviru samita.

"Rekao sam ljudima da bih bio veoma nezadovoljan ukoliko se oni ne bi držali obaveza. Stavio sam im do znanja da sam veoma nezadovoljan. Sve se na kraju sklopilo. Bilo je nezgodno neko kratko vreme", kazao je Tramp.

Ceo govor Američkog predsednika možete pogledati na video snimku:

#NATOSummit2018 Press Conference in Brussels, Belgium:https://t.co/iEOeGV6YBI
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.