Izvor: Njuz.net, 19.Dec.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozvao Vučića i Tačija da malo izbleje i gledaju smešne klipove na Jutjubu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVAŠINGTON/PRIŠTINA/BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp uputio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Kosova Hašimu Tačiju pisma u kojima je izneo mogućnost da se tri lidera sastanu u Beloj kući kako bi malo izblejali i gledali smešne klipove na Jutjubu.
Tramp je najavio da će se sastanak odigrati ukoliko pregovori između >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Beograda i Prištine budu vraćeni na pravi kolosek i ako između dve strane bude postignut sporazum.
– Ako se pregovori nastave, spreman sam da izdvojim celo popodne i veče da svi zajedno iskuliramo u Ovalnoj sobi i da gledamo smešne klipove na Jutjubu. Cugu, žu-žu i mini-pice ću ja da obezbedim, a možete i vi da donesete nešto ako vam se baš pije – naveo je Tramp u pozivu.
On je naglasio da ima ogroman 4k televizor od 146 inča i da uopšte neće morati da se stiskaju ispred laptopa.
– Ukoliko postignete sporazum, spreman sam čak i da iskokam kokice. I nemojte da širite, ali ponekad ponesem vazdušnu pušku, pa u kancelariji pucam u kartonske figure Hilari i Bila Klintona, pa ako budete dobri… – naveo je Tramp.
Na kraju pisma Tramp navodi da u procesu pomirenja i normalizacije odnosa u regionu mora biti postignut kompromis i da svako mora da podnese određene žrtve, te da je on lično spreman da na Jutjubu gleda slatke mace i kuce, pa i dečije fejlove, ako će to doprineti boljim odnosima Beograda i Prištine.
Nenad Milosavljević
The post Tramp pozvao Vučića i Tačija da malo izbleje i gledaju smešne klipove na Jutjubu appeared first on Njuz.net.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.