Tramp potpisao ukaz o sprečavanju razdvajanja porodica migranata

Izvor: Beta, 20.Jun.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp potpisao ukaz o sprečavanju razdvajanja porodica migranata

Američki predsednik Donald Tramp potpisao je večeras ukaz kojim se okončava razdvajanje porodica migranata koji nezakonito predju u SAD preko meksičke granice."Nikada nisam želeo da porodice budu razdvojene", rekao je Tramp na ceremoniji potpisivanja ukaza.Tramp je nekoliko sati ranije u neočekivanom preokretu rekao da će potpisati ukaz.Američka administracija je na meti žestokih kritika u zemlji i inostranstvu jer je za pet nedelja 2.300 maloletnika odvojeno od roditelja.Američke vlasti su prošle nedelje saopštile da je nulta tolerancija prema migrantima na granici s Meksikom od polovine aprila dovela do razdvajanja više od 2.000 dece od roditelja koji su privedeni zbog ilegalnog ulaska u zemlju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp potpisao ukaz o nerazdvajanju porodica migranata

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2018

Američki predsednik Donald Tramp potpisao je, u neočekivanom preokretu, uredbu kojom se sprečava razdvajanje porodica migranata koji nezakonito pređu u SAD preko meksičke granice...Tom prilikom Tramp je izjavio da ta uredba garantuje da deca neće biti razdvojena od roditelja, dok će istovremeno...

Nastavak na N1 televizija...

TRAMP NAJAVLJUJE ZAKON: Sprečićemo razdvajanje porodica

Izvor: Kurir, 20.Jun.2018

Američki predsednik, Donald Tramp, izjavio je večeras, u neočekivanom preokretu, da će potpisati ukaz kako bi se izbeglo razdvajanje porodica migranata koji nezakonito pređu u SAD preko meksičke granice.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.