Tramp ponovio da su sve opcije otvorene za Venecuelu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ponovio da su sve opcije otvorene za Venecuelu

Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je danas da su sve opcije otvorene u suočavanju sa krizom u Venecueli.

Tramp je rekao da bi SAD mogle da uvedu "mnogo strože" sankcije režimu venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura ukoliko to bude potrebno.

On je pozvao venecuelanske vojnike da prestanu da podržavaju socijalističkog predsednika Madura, preneo je Frans pres.

"Pozivamo venecuelanske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vojnike da prekinu svoju podršku Maduru, koji nije ništa drugo nego marioneta", rekao je američki predsednik u izjavi u Beloj kući na zajedničkoj konferenciji za novinare sa brazilskim predsednikom Žairom Bolsonarom.

Tramp se osvrnuo na nedavni prekid struje širom Venecuele i rekao da "nešto užasno tamo dešava" i da treba da se okonča ta grozna situacija.

I Brazil i SAD podržavaju venecuelanskog opozicionog vođu Huana Gvaida koga je većina zapadnih zemalja priznala kao legitimnog vođu Venecuele.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp ponovio da su sve opcije otvorene za Venecuelu

Izvor: Danas, 19.Mar.2019

Predsednik SAD Donald Tramp ponovio je danas da su sve opcije otvorene u suočavanju sa krizom u Venecueli.   Članak Tramp ponovio da su sve opcije otvorene za Venecuelu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.