Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp planira da traži smrtnu kaznu za dilere droge

VAŠINGTON -- Američki predsjednik Donald Tramp objaviće danas plan o borbi protiv krize zavisnosti od opioida, koji uključuje traženje smrtne kazne za dilere droge.

Tramp takođe planira da uputi poziv Kongresu SAD da pooštri zakone kojima se određuju kazne za trgovce drogom, javlja Rojters pozivajući se na zvaničnike Bijele kuće.

Bijela kuća će tim planom pokušati i da smanji dobijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << recepata za upotrebu opioide za trećinu u naredne tri godine, time što će promovisati prakse koje smanjuju pretjerano prepisivanje opioida u saveznim programima za zdravstvenu njegu, rekli su zvaničnici na brifingu za novinare.

Tramp će predstaviti svoje prijedloge na događajaju u saveznoj državi Nju Hempširu, koji je teško pogođen "opioidnom epidemijom", prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp će tražiti smrtnu kaznu za dilere droge

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2018

Američki predsednik Donald Tramp objaviće danas plan o borbi protiv krize zavisnosti od droge, koji uključuje traženje smrtne kazne za dilere narkotika...Tramp takođe planira da uputi poziv Kongresu SAD da pooštri zakone kojima se određuju kazne za trgovce drogom, javlja Rojters pozivajući se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.