Izvor: Blic, 10.Dec.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ostaje producent rijalitija "Šegrt", a u ulozi voditelja menja ga TERMINATOR

Predsednik SAD Donald Tramp ne odustaje od šou biznisa. On će ostati izvršni producent rijaliti šou programa "Šegrt".

Voditelj nove verzije "Poznatog šegrta" biće nekadašnji gradonačelnik Kaliforinije i "večiti Terminator" Arnold Švarceneger.

Glumac je u petak rekao da ga ne brine to što će novoizabrani predsednik SAD ostati izvršni producent programa.

U ovoj verziji učestvovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poznate ličnosti poput Boja Džordža.

Šverceneger je na predstavljaju emisije "Poznatog šegrta" čije emitovanje počinje 2. januara, izjavio da je "to samo biznis" i da to može da se poredi sa situacijom kada je on postao guverner Kalifornije, a usput zadržao filmska prava i novac koji je dobijao zaradom od filmskog serijala "Terminator".

Izjavio je da će biti "ozbiljan zadatak" zameniti Trampa u ulozi šefa u ovom rijalitiju.

Takmičari će pokusati da skupe novac u dobrotvorne svrhe, pri čemu će savete dobijati od finansijskih magnata poput Vorena Bafeta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp ostaje producent "Šegrta", voditelj je "Terminator"

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2016, 09:11

Predsednik SAD Donald Tramp ne odustaje od šou biznisa. On će ostati izvršni producent rijaliti šou programa "Šegrt" koji je imao veliki uspeh u SAD. Jedina izmena je što će šou voditi Arnold Švarceneger...Glumac je u petak rekao da ga ne brine to što će novoizabrani predsednik SAD ostati...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.