Tramp opet u centru SKANDALA: Košarkaši su nezahvalni - trebalo je da ih ostavim u zatvoru u Kini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp opet u centru SKANDALA: Košarkaši su nezahvalni - trebalo je da ih ostavim u zatvoru u Kini!

Predsednik SAD još jednom u sukobu sa sportistima

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je trebalo da ostavi u zatvoru u Kini američke košarkaše koji su bili optuženi za krađu.

Pročitajte i:

Njegova izjava usledila je nakon što je otac jednog od košarkaša umanjio značaj Trampove umešanost u oslobađanje igrača, prenosi AP.

- Ko? Zbog čega je bio tu? Svi žele da izgleda kao da mi je pomogao - rekao je Lavar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bal na pitanje o Trampovoj umešanosti u ovaj događaj.

Tramp je, sa druge strane, rekao da je pritvor igračima povučen prilikom njegovog sastanka sa kineskim liderom Si Ðinpingom, nedavno u Pekingu.

President Trump shot back at Lavar Ball, the father of one of the UCLA basketball players arrested in China, for belittling the President's role in the students' release https://t.co/DpSvTaGEd2 pic.twitter.com/qpRm1l2FHT

— CNN (@CNN) November 19, 2017

- Sada kada su trojica košarkaša van Kine i spaseni od godina provedenih u zatvoru, Lavar Bol, Lianđelov otac, ne prihvata ono što sam učinio za njegovog sina, i da krađa nije velika stvar. Trebalo je da košarkaše ostavim u zatvoru - poručio je Tramp na Tviteru.

Now that the three basketball players are out of China and saved from years in jail, LaVar Ball, the father of LiAngelo, is unaccepting of what I did for his son and that shoplifting is no big deal. I should have left them in jail!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 19, 2017

Košarkaši univerzitetske ekipe UCLA Lianđelo Bol, Kodi Rajli i Džejlen Hil su, kako agencija podseća, bili uhapšeni i ispitani zbog krađe u prestižnim buticima koji se nalaze pored hotela u kom su bili odseli.

Oni su prošle nedellje uputili izvinjenje zbog onog što su uradili i zahvalili Trampu što je pomogao u njihovom puštanju iz zatvora.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.