Tramp o Severnoj Koreji: Toliko smo spremni da ne biste verovali!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o Severnoj Koreji: Toliko smo spremni da ne biste verovali!

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da su Sjedinjene Američke Države "u potpunosti spremne" da odgovore na pretnje Pjongjanga, a istovremeno je istakao svoje "izuzetne odnose" sa predsednikom Kine.

- Toliko smo spremni da ne biste verovali. Bili biste šokirani kad biste videli koliko smo spremni ako zatreba - rekao je Tramp danas u programu Foks njuza, govoreći o tenzijama sa Severnom Korejom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje su pojačane zbog nuklearnog programa Pjongjanga, prenosi AFP.

- Da li bi bilo dobro ne uraditi to? Odgovor je da. Da li će se to dogoditi? Ko zna - rekao je američki predsednik, očigledno govoreći o potencijalnom sukobu, navodi francuska agencija.

U odgovoru na pitanje o američkoj politici prema Kini, dugogodišnjoj saveznici Severne Koreje, Tramp je pozdravio Peking što je "pomogao" SAD uvodeći sankcije Pjongjangu.

Govoreći o kineskom predsedniku Si Đinpingu, Tramp je rekao:

- On se zalaže za Kinu. A ja - za SAD. Ali, mi smo u veoma dobrim - rekao bih izuzetnim odnosima. I Kina nam zaista pomaže u pogledu Severne Koreje.

Tramp je naglasio da je Kina veoma značajna i da predsednik Si "ima moć da učini nešto veoma značajno u pogledu Severne Koreje".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tramp: Spremni smo da odgovorimo na pretnje Pjongjanga

Izvor: Blic, 22.Okt.2017

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da su Sjedinjene Američke Države "u potpunosti spremne" da odgovore na pretnje Pjongjanga, a istovremeno je istakao svoje "izuzetne odnose" sa predsednikom Kine..."Toliko smo spremni da ne biste verovali. Bili biste šokirani kad biste videli koliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.