Tramp ne želi da posluje sa Huavejom zbog NACIONALNE BEZBEDNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ne želi da posluje sa Huavejom zbog NACIONALNE BEZBEDNOSTI!

Uprkos ukidanju zabrane, ne želi da posluje sa kineskom kompanijom.

Američki predsednik Donald Tramp kaže da zbog nacionalne bezbednosti ne želi da SAD posluje sa kineskim Huavejem, čak iako administracija odluči da produži grejs period za tu kompaniju.

Očekuje se da američko Odeljenje za trgovinu odloži sankcije kompaniji "Huavej tehnologija", čime bi bilo dozvoljeno firmi da kupuje zalihe od američkih kompanija kako bi mogla da servisira postojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupce.

Privremena dozvola za Huavej će biti produžena još 90 dana.

Tramp je u nedelju novinarima rekao da on ne želi da posluje sa Huavejom iz razloga "nacionalne bezbednosti".

Kako je precizirao, neki manji delovi poslovanja te kompanije mogu biti izuzeti iz zabrane, ali će i to biti, kako je naveo, komplikovano.

POLITIČKI UTICAJ I MOĆ, KLASNA NEJEDNAKOST: Ovo su osobine i sposobnosti koje ima SVAKI američki superbogataš (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp i dalje po starom: Huawei je pretnja Americi

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019

Američki predsednik protiv saradnje sa Huawei kompanijom čak i ako se ukine zabrana poslovanja...Američki predsednik Donald Tramp kaže da zbog nacionalne bezbednosti ne želi da SAD posluje sa kineskim Huawei-jem, čak i ako administracija odluči da produži tzv. grejs period za tu kompaniju...Rojters...

Nastavak na Mondo...

NOVA AMERIČKA TAKTIKA ZA HUAVEJ Licenca produžena za još tri meseca, ali evo šta se zapravo KRIJE iza toga

Izvor: Blic, 19.Avg.2019

Američki ministar trgovine Vilbur Ros izjavio je danas da će američka vlada produžiti Huaveju privremenu licencu za još 90 dana, što će kineskoj kompaniji omogućiti kupovinu delova od američkih proizvođača kako bi mogla da servisira postojeće kupce.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.