Tramp nazvao crnogorskog premijera cmizdravom propalom kučk*m

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp nazvao crnogorskog premijera "cmizdravom propalom kučk*m"

Američki predsednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića "cmizdravom propalom kučk*m", nakon objave videa posle prošlogodišnjeg NATO samita, piše u svojoj knjizi bivša asistentkinja u Beloj kući Omarosa Menigolt Njumen.

Ona navodi da je svog bivšeg šefa, nakon što se pojavio video na kojem je odgurnuo Markovića, pitala zašto je to uradio.

"O, on je samo cmizdrava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << propala kuč*a", odgovorio je Tramp, navodi Njumanova.

Knjiga je objavljena juče, a posvećena je periodu koji je autorka provela u Trampovoj administraciji. Otpuštena je u decembru 2017. godine.

Tramp je Njuman nazvao "psom koji je zaslužio da bude otpušten".

Podgoričke Vijesti podsećaju da je američki predsednik nedavno Crnu Goru okarakterisao kao "malenu zemlju sa veoma snažnim ljudima koji bi mogli započeti treći svetski rat".

Autor: Sputnjik, Tanjug
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   NATO skup

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.