Izvor: RTS, 20.Jan.2021, 15:35

Tramp uz Sinatrin "My Way" napustio Belu kuću, sleteo na Floridu

Odlazeći američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija sleteli su na Floridu. Tramp je tokom kratke oproštajne ceremonije u vojnoj bazi "Endrujz" ranije obećao da će se "uvek boriti" i poželeo novoj administraciji mnogo sreće,
Tramp je po izlasku iz Bele kuće u pratnji supruge Melanije Tramp uz Sinatrin hit "My Way" napustio Belu kuću, kratko pozdravio novinare i ukrcao se u predsednički helikopter kojim se uputio ka vojnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bazi Endrjuz.

U bazi se kratko obratio pristalicama pre poslednjeg predsedničkog leta za Palm Bič na Floridi. Tramp je poručio je prisutnima u vojnoj bazi Endrjuz da će se vratiti u nekom obliku, kao i da će se uvek boriti za njih.
On je u bazi, gde je nakratko svratio pre odlaska na Floridu, poručio građanima SAD da su neverovatan narod, da je SAD velika zemlja i da mu je bila velika čast što je bio predsednik.
"Posmatraću, boriću se uvek za vas. Slušaću i reći vam da budućnost ove zemlje nikada nije bila bolja. Doviđenja, hvala vam, vratićemo se u nekom obliku", poručio je Tramp prisutnima.
On je zahvalio porodici i istovremeno poželeo administraciji sve najbolje.
"Mislim da će biti uspešni, imaju zalog da učine nešto spektakularno", rekao je Tramp.

Na kraju govora, on je poželeo prisutnima dobar život i poručio "Vidimo se uskoro".
Pored njega je za govornicom sve vreme stajala supruga Melanija koja je nosila crni komplet sličan onom koji je nosila za vreme njegove inauguracije pre četiri godine.
Nakon toga, on se pozdravio sa prisutnim članovima porodice i držeći se za ruke sa Melanijom ušao u vojni helikopter koji ih prevozi na Floridu.
Na kraju mandata Tramp je iskoristio ovlašćenja i pomilovao 143 osobe među kojima i svoje bliske saradnike.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FOTO: Tramp napustio Belu kuću, prvi predsednik SAD koji bojkotuje inauguraciju naslednika

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2021

Američki predsednik Donald Tramp napustio je Belu kuću, u koju će se useliti novizabrani predsednik Džozef Bajden, pošto danas stupi na dužnost...Ulazeći u helikopter na travnjaku Bele kuće, poslednji put kao predsednik, Tramp je podigao stisnutu pesnicu, javlja AP..."Bila je to velika, životna...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.