Tramp naložio istragu FBI-aja u slučaju Kavanoa

Izvor: Danas, 29.Sep.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp naložio istragu FBI-aja u slučaju Kavanoa

Predsednik SAD Donald Tramp naložio je istragu Federalnog istražnog biroa (FBI) povodom optužbi na račun njegovog kandidata za sudiju Vrhovnog suda Breta Kavanoa, koga su tri žene optužile da ih je seksualno zlostavljao pre više od 30 godina, prenosi BBC. Članak Tramp naložio istragu FBI-aja u slučaju Kavanoa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tramp: FBI ima "odrešene ruke" u istrazi protiv Kavanoa

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018, 08:50

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da "FBI ima odrešene ruke" u istrazi protiv Breta Kavanoa, njegovog kandidata za sudiju Vrhovnog suda, izrazivši nadu u pozitivan ishod istrage...FBI je otpoceo novu istragu o Kavanou zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a jedna od žena koje su ga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.