Izvor: RTS, 05.Okt.2020, 00:03

Tramp nakratko izašao iz bolnice da pozdravi okupljene pristalice

Predsednik SAD Donald Tramp nakratko je izašao iz vojne bolnice "Valter Rid" u kojoj se leči od kovida-19.
Tramp je primećen u jednom od vozila, nosio je masku za lice i mahao je okupljenima.

Neposredno pre vožnje, objavio je video-snimak iz predsedničkog apartmana u bolnici "Valter Rid", rekavši da će "prirediti malo iznenađenje velikim patriotama koje su na ulici".

"Ovo je bilo vrlo interesantno iskustvo za mene. Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam naučio o kovidu. Ovo je zaista bilo kao u školi. O ovome ne možete da čitate u školskim knjigama, sada sve shvatam i razumem. Govoriću vam o tome. U međuvremenu nastavljamo da volimo Ameriku", rekao je Tramp.
Zahvalio je lekarima i medicinskim sestrama što predano obavljaju svoj posao. 
Dopisnik RTS-a iz Vašingtona javlja da je Trampov izlazak na ulicu bio veliko iznenađenje, i za građane koji su čekali, i za novinare s obzirom na to da Bela kuća nije najavila da će se to dogoditi.

Bela kuća oglasila se saopštenjem nakon vožnje.
"Predsednik Tramp se nakratko provozao u koloni vozila kako bi mahnuo svojim pristalicama ispred i sada se vratio u predsednički apartman u medicinskom centru 'Volter Rid'", navodi se u saopštenju.
Kako prenosi Si-En-En, medijski izveštači iz Bele kuće kritikovali su predsednika jer nisu bili obavešteni o njegovom kratkom i iznenadnom izlasku iz bolnice gde je hospitalizovan zbog koronavirusa.
Trampov medicinski tim ranije je najavio da bi on mogao da danas bude otpušten iz bolnice, jer se oseća bolje. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampa nakratko izvezli iz bolnice da pozdravi svoje pristalice

Izvor: Beta, 05.Okt.2020

Američki predsednik Donald Tramp nakratko je u nedelju izvezen automobilom iz vašingtonske vojne bolnice gde se od petka leči od KOVIDA-19. Tramp je odvezen do ruba bolničkog kompleksa gde je pozdravio grupu svojih pristalica koje su tamoo danonoćno.Predsednik s maskom na licu snimljen je u crnom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.