Tramp daje milion dolara svog novca za pomoć žrtvama Harvija

Izvor: RTS, 31.Avg.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp daje milion dolara svog novca za pomoć žrtvama "Harvija"

Bela kuća saopštila je da će predsednik SAD Donald Tramp dati milion dolara iz ličnih fondova za pomoć uklanjanju posledica uragana "Harvi".
Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders prenela je Trampov poziv novinarima da mu pomognu u odluci kojoj određenoj organizaciji treba dati novac.

Američka agencija AP navodi da je Tramp u prošlosti kritikovan da daje mnogo manje novca u dobrotvorne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svrhe u odnosu na mnoge druge multimilijardere.
Poplave koje je doneo "Harvi" teškso su oštetile desetine hiljada kuća širom Teksasa i u njima je stradalo najmanje 30 ljudi, a uragan koji je u međuvremenu oslabio na nivo tropske oluje sada preti regionu uz granicu Teksasa i Lujzijane.
Rojters prenosi da će Trampova administracija uskoro uputiti zahtev Kongresu SAD za finansijska sredstva kojim bi se pomogla obnova područja postradalih tokom i nakon naleta Harvija.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća: Tramp obećao milion dolara pomoći nakon oluje Harvi

Izvor: Beta, 31.Avg.2017

Američki predsednik Donald Tramp obećao je milion dolara iz ličnih fondova za pomoć obnovi područja koja su pogodjena olujom Harvi, saopštila je danas Bela kuća.Portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders na konferenciji za novinare pozvala je reportere da pomognu pri donošenju odluke kojim organizacijama...

Nastavak na Beta...

Tramp daje milion dolara svog novca za pomoć žrtvama Harvija

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2017, 10:03

Bela kuća je saopštila da će predsednik SAD Donald Tramp dati milion dolara iz ličnih fondova za pomoć uklanjanju posledica uragana Harvi Bela kuća je saopštila da će predsednik SAD Donald Tramp dati milion dolara iz ličnih fondova za pomoć uklanjanju posledica uragana Harvi.AP...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.