Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ukoliko ne uspiju sankcije, Vašington će preći na 'fazu dva'

VAŠINGTON - SAD će preći na "fazu dva" ukoliko sankcije protiv Sjeverne Koreje ne postignu cilj, izjavio je predsjednik SAD Donald Tramp.

On je novinarima u Vašingtonu rekao da ne misli da će "igrati isključivo na tu kartu", ali da će "faza dva" uslijediti ukoliko sankcije ne uspiju.

"'Faza dva' mogla bi da bude vrlo gruba stvar. Mogla bi da bude veoma, veoma nesrećna za svijet. Ali, nadam se da će sankcije uspjeti", rekao je Tramp.

Američki predsjednik nije obrazložio šta tačno podrazumijeva pod "fazom dva".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tramp: Ako sankcije propadnu, faza dva - vrlo loše za svet

Izvor: B92, 24.Feb.2018, 01:26

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će SAD preći na "fazu dva", ukoliko sankcije protiv Severne Koreje ne daju rezultat...Rojters primećuje da Tramp nije precizirao šta bi to značilo..."Ne mislim da ću bas igrati na tu kartu, ali moraćemo da vidimo. Ako sankcije ne daju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.