Izvor: Vostok.rs, 17.Feb.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: SAD ne žele da gledaju kako ekstremisti ulaze u Evropu

Predsednik SAD Donald Tramp je pozvao evropske države da uzmu i predaju sudu više od 800 svojih građana koji su zarobljeni u Siriji tokom borbi protiv terorističke organizacije DAEŠ.
Tramp je izrazio strah da bi nakon završetka rata militanti mogli da se vrate tamo odakle su došli. „SAD ne žele da gledaju kako ekstremisti ulaze u Evropu, gde i nameravaju da odu. Mi toliko mnogo radimo i toliko trošimo, sada drugi treba da naprave korak i urade to za šta su sposobni. Mi ćemo se povući tek nakon 100 odsto pobede nad kalifatom“, napisao je Tramp na Tviteru. Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Sirija,   Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.