Tramp: SAD će poslati Italiji medicinsku opremu vrednu 100 miliona dolara

Izvor: Beta, 31.Mar.2020, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: SAD će poslati Italiji medicinsku opremu vrednu 100 miliona dolara

Predsednik Donald Tramp je najavio da će Sjedinjene Američke Države poslati Italiji višak medicinske opreme u vrednosti oko 100 miliona dolara, ali i drugim evropskim državama kako bi im pomogle u borbi protiv novog korona virusa.Tramp je na brifingu o korona virusu rekao da je juče razgovarao telefonom sa italijanskim premijerom Djuzepeom Kontijem.On je rekao da će američke kompanije povećati proizvodnju respiratora, a da će višak poslati u Italiju, Francusku, Španiju i druge zemlje koje su teško pogodjene epidemijom.Tramp je ponovo pozvao ljude da ostanu kod kuće i naveo da je malo verovatno da će proglasiti strogi karantin u celoj državi.Merama ograničenog kretanja, koje su zasad donete na nivou saveznih država, već je obuhvaćeno više od 70 odsto Amerikanaca.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: SAD će poslati Italiji medicinsku opremu vrednu 100 miliona dolara

Izvor: Danas, 31.Mar.2020

Predsednik Donald Tramp je najavio da će Sjedinjene Američke Države poslati Italiji višak medicinske opreme u vrednosti oko 100 miliona dolara, ali i drugim evropskim državama kako bi im pomogle u borbi protiv novog korona virusa.

Nastavak na Danas...

RT: „Prijatno iznenađen?“: Tramp saopštio da je Rusija poslala „veoma veliku pošiljku“ pomoći

Izvor: Vostok.rs, 31.Mar.2020

Američki predsednik Donald Tramp pohvalio je Moskvu što je poslala "veoma veliku pošiljku" kako bi se pomoglo u borbi protiv širenja koronavirusa i lečenju bolesnih, napomenuvši da su Kina i druge države takođe to uključile. "Imamo smo sjajne odnose sa mnogim zemljama", rekao je američki...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.