Tramp: Pročitaću transkript razgovora s Zelenskim u emisiji uživo

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Pročitaću transkript razgovora s Zelenskim u emisiji uživo

Predsednik SAD Donald Tramp najavio je da bi mogao da javno pročita transkript telefonskog razgovora s ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, prenosi "Foks njuz".
Donald Tramp je reka da građani moraju da čuju šta piše u transkriptu razgovora između njega i Volodimira Zelenskog .

"U nekom trenutku na televiziji, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u direktnom programu, pročitaću transkript poziva, jer ga ljudi moraju čuti", najavio je predsednik SAD, prenosi Foks njuz.
Javno čitanje transkripta predstavljalo bi poslednji pokušaj Trampa da spreči istragu koja bi mogla da dovede i do njegovog opoziva.
Predsednik SAD je više puta demantovao tvrdnje demokrata da je uskratio ključnu vojnu pomoć Kijevu kako bi podstakao Ukrajinu da sprovede istragu o sinu bivšeg potpredsednika SAD Džoa Bajdena.
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je rezoluciju kojom se formalizuje proces opoziva predsednika Donalda Trampa.
Predsednik SAD je, posle usvajanja ovog akta, optužio demokrate da su pokrenule "najveći lov na veštice u istoriji SAD".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp: U jednom trenutku ću sesti i SVIM AMERIKANCIMA pročitati transkript razgovora sa ukrajinskim predsednikom

Izvor: Blic, 01.Nov.2019

Američki predsednik Donald Tramp dao je signal da neće sarađivati sa procesom impičmenta koji su pokrenule demokrate, tvrdeći da je njegov sporni telefonski razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodomirom Zelenskim bio “dobar poziv” i da će ga možda pročitati naglas svim Amerikancima kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.