Tramp: Potpuno lažni izveštaji Irana o špijunima

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Potpuno lažni izveštaji Irana o "špijunima"

Američki predsednik Donald Tramp kategorički je negirao da je Iran uhapsio 17 ljudi koje Teheran optužuje da su špijuni CIA i da je neke osudio na smrtnu kaznu, nazvavši izveštaje "potpuno lažnim".
"U izveštaju se tvrdi da su Iranci zarobili špijune CIA, što je potpuna laž", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napisao je Donald Tramp na svom Tviter nalogu, preneo je Rojters.

"Nema tu istine. Samo još laži i propagande (kao kada su oborili dron) jednog verskog režima koji je loš i ne zna šta radi", naveo je Tramp.
Američki državni sekretar Majk Pompeo odbacio je ranije saopštenje Irana da je uhapsio 17 špijuna koji su radili za američku obaveštajnu agenciju i osudio neke na smrtnu kaznu.
"Iranski režim ima dugu istoriju laganja", rekao je Pompeo u intervjuu Foks njuzu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp negirao da je Iran uhapsio 17 špijuna CIA-e

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2019

Američki predsednik Donald Tramp kategorično je negirao da je Iran uhapsio 17 lica koja Teheran optužuje da su pripadnici Centralne obaveštajne agencije (CIA), od kojih su neki osuđeni na smrt. "Izveštaj da je Iran zarobio špijune CIA potpuno je lažan. U tome nema nimalo istine. Samo nove laži...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.