Tramp: Jovanovič odbila da okači moju fotografiju u ambasadi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Jovanovič odbila da okači moju fotografiju u ambasadi

Predsednik SAD Donald Tramp je kritikovao bivšu američku ambasadorku koja je svedočila u slučaju o njegovom opozivu, tvrdeći da je odbila da okači njegovu fotografiju u američkoj ambasadi u Ukrajini. Tramp je rekao za Foks Njuz da bivša ambasadorka Marija Jovanovič "nije htela da okači moju sliku u ambasadi" u Ukrajini. Predsednik nije dao više detalje o tome. Marija Jovanovič je prošle nedelje svedočila da je otpuštena zbog "lažnih tvrdnji" ljudi sa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Đulijani je bio prava osoba za rad sa Ukrajinom koja je poznata kao KORUMPIRANA ZEMLJA

Izvor: Blic, 22.Nov.2019

Predsednik SAD Donald Tramp danas je branio svoju odluku da od ličnog advokata Rudija Đulijanija traži da radi na slučaju Ukrajine.

Nastavak na Blic...

TRAMP OCRNIO DEMOKRATE: Istraga o opozivu je totalna glupost, želim suđenje u Senatu!

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019, 14:04

Predsednik SAD Donald Tramp odbacio je danas istragu o opozivu kao "totalnu glupost", izvređao jedan broj američkih diplomata koji su svedočili pred Kongresom o njegovom pritisku na Ukrajinu, ali i rekao da želi da dođe do suđenje u Senatu koji vode republikanc.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.