Tramp: Bolje bi bilo da finansiramo bezbednost u školama nego Ukrajinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2022, 10:05

Tramp: Bolje bi bilo da finansiramo bezbednost u školama nego Ukrajinu

Za SAD bi finansiranje bezbednosti u školama trebalo da bude prioritet, a ne pomoć Ukrajini, rekao je bivši predsednik Donald Tramp nekoliko dana nakon što je u masovnoj pucnjavi u Juvaldeu, u Teksasu, ubijeno 19 učenika lokalne osnovne škole.

Ako SAD mogu da pošalju milijarde dolara u inostranstvo Ukrajini "trebalo bi da budemo i u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se i kod kuće uradi sve što je potrebno da naša deca budu bezbedna", rekao je Tramp na konferenciji Nacionalnih udruženja vlasnika oružja (NRA) u Hjustonu, prenosi Bio-Bi-Si (BBC).

"Potrošili smo milijarde dolara u Iraku i u Avganistanu, a za to nismo dobili ništa", predočio je Tramp tokom svog jučerašnjeg govora, izazvavši glasan aplauz učesnika konvencije NRA.

Na konvenciji se reklamira oružje i zagovara slobodna kupovina i nošenje, a zbog tragedije u Teksasu nekoliko konzervativnih govornika i muzičara otkazalo je učešće, uključujući proizvođača oružja koje je napadač koristio u školi u Juvaldeu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ako SAD imaju novca za Ukrajinu, onda imaju i za bezbednost u školama

Izvor: RTS, 28.Maj.2022

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je na "drastične promene" pristupu problemima sa mentalnim zdravljem i bezbednosne promene u školama u SAD zbog pucnjave u školi u Teksasu u kojoj je poginulo 19 dece i dve nastavnice. . Donald Tramp je, obraćajući se na...

Nastavak na RTS...

"POTROŠILI SMO MILIJARDE DOLARA U IRAKU I AVGANISTANU" Tramp ukazao šta Amerikancima treba da bude prioritet

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022

Za SAD bi finansiranje bezbednosti u školama trebalo da bude prioritet, a ne pomoć Ukrajini, rekao je bivši predsednik Donald Tramp nekoliko dana nakon što je u masovnoj pucnjavi u Juvaldeu, u Teksasu, ubijeno 19 učenika lokalne osnovne škole...Ako SAD mogu da pošalju milijarde dolara u inostranstvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.