To nisu ljudi, to su životinje. Proterujemo ih iz zemlje

Izvor: B92, 17.Maj.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"To nisu ljudi, to su životinje. Proterujemo ih iz zemlje"

Predsednik SAD Donald Tramp nazvao je životinjama ilegalne imigrante u državi Kaliforniji na okruglom stolu o gradovima SAD koji imigrantima pružaju utočište.

"Proterujemo ljude iz zemlje. Ne možete da verujete koliko su ti ljudi loši", rekao je sinoć Tramp tokom razgovora o gradovima u Kalifornii koji odbijaju da sarađuju sa imigracionom službom na saveznom nivou.

"To nisu ljudi, to su životinje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Proterujemo ih iz zemlje brzinom koju nikada ranije nismo imali", rekao je američki predsednik i dodao da kalifornijski zakon pruža utočište "opakim prestupnicima koji su jedni od najnasilnijih u svetu, kao što su članovi grupe MS-13", kriminalne bande iz Salvadora.

Tramp je dodao da su "nedužni muškarci, žene i deca na nemilosti sadističkih kriminalaca".

Njegova izjava je izazvala žestoke reakcije demokrata koji su rekli da su imigranti ljudska bića.

"Nisu životinje, nisu kriminalci, nisu šverceri droga, nisu silovatelji. Oni su ljudska bića", rekao je demokratski poslanik Džared Polis iz američke savezne države Kolorado.

U Kaliforniji, uporištu demokrata, živi najviše ilegalnih imigranata u SAD. Kalifornijski gradovi imigrantima žele da olakšaju integraciju u američko društvo raznim merama, koje savezne vlasti ne odobravaju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp izvređao imigrante: Oni nisu ljudi, oni su ŽIVOTINJE

Izvor: Blic, 17.Maj.2018

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su pojedini ilegalni imigrante u Kaliforniji životinje, tokom razgovora na okruglom stolu o gradovima SAD koji imigrantima pružaju utočište.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.