Tišina koja govori – Džastin Trido ćutao duže od 20 sekundi  na pitanje o Trampu

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 07:43

Tišina koja govori – Džastin Trido ćutao duže od 20 sekundi na pitanje o Trampu

Kanadski premijer Džastin Trido ćutao je duže od 20 sekundi nakon što je na konferenciji za štampu upitan da prokomentariše šta misli o tome što američki predsednik Donald Tramp koristi silu da bi suzbio proteste u SAD i pozvao na intervenciju vojske.
Činilo se da je neprijatno Džastinu Tridou dok je razmišljao kako da odgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na pitanje, prenosi Si-En-En.

"Svi sa užasom i zabrinutošću posmatramo šta se događa u Sjedinjenim Državama. Vreme je da okupimo ljude, ali i da ih čujemo. Vreme je da naučimo šta je nepravda, a nastavlja se uprkos napretku godinama i decenijama", rekao je Trido na konferenciji za štampu u Otavi.
Navodi da je, takođe, vreme da se i u Kanadi suočave sa izazovima, budući da se Afroamerikanci i drugi u toj državi suočavaju sa diskriminacijom koja je deo njihovog svakodnevnog života.
"U Kanadi postoji sistemska diskriminacija, što znači da naš sistem tretira Kanađane po boji kože, Kanađane koji su racijalizovani, drugačije nego ostale", naveo je Trido.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VIDEO: Na pitanje o Trampu premijer Kanade ćutao 21 sekundu

Izvor: Radio 021, 03.Jun.2020

Premijer Kanade Džastin Trudo ćutao je duže od 20 sekundi pošto je na konferenciji za štampu upitan da prokomentariše najavu američkog predsednika Donalda Trampa da će upotrebiti vojsku kako bi suzbio demonstracije u zemlji...Upitan šta misli o izjavi američkog predsednika dan ranije u kojoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.