TRAMP ZAHTEVA DA SRBIJA PRIZNA KOSOVO Otkrivamo: Šta je američki predsednik poručio Vučiću

Izvor: Press, 23.Okt.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP ZAHTEVA DA SRBIJA PRIZNA KOSOVO Otkrivamo: Šta je američki predsednik poručio Vučiću

Kao glavni uslov u daljim pregovorima Beograda i Prištine, predsednik SAD Donald Tramp postavio je priznanje Kosova od strane Srbije, ekskluzivno saznaje "Blic".
Foto:blic
Upravo je ovo jedna od poruka koja je pre desetak dana preneta srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću, i to preko specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela.

Njega je na tu funkciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imenovao Tramp lično, nakon čega je on, praktično bez zvanične potvrde državnih organa SAD, "doleteo" najpre u Prištinu a potom i u Beograd.
Foto: Blic / RAS Srbija
Naslovna strana za 23. 10.
Prema saznanjima "Blica", prilikom te posete Ričard Grenel je preneo Vučiću da će SAD tražiti od Evropske unije (EU), koja je posrednik u dijalogu, tražiti da će na Srbiju "pojača pritisak".
 


Opširnije o ovoj temi možete pročitati u štampanom izdanju "Blica".
U današnjem štampanom izdanju pročitajte i sve o adutima Srbije za novu fabriku "Folksvagena", kako je za šest meseci u Srbiji puklo više pd 6.000 brakova, kao i nove detalje afere u "Vinči".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DETALJI TEŠKOG RAZGOVORA VUČIĆA I GRENELA Nada da će Tramp bar malo popustiti kada je u pitanju Kosovo, definitivno je PALA U VODU

Izvor: Blic, 23.Okt.2019

Sjedinjene Američke Države traže od Srbije da prizna nezavisno Kosovo, a uticaće i na Evropsku uniju da pojača pritisak na našu zemlju. Kako saznaje "Blic", to je američki predsednik Donald Tramp preko posrednika poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.