TRAMP O MATISU: Ne znam da li će dati ostavku, on je nekakav demokrata

Izvor: Kurir, 14.Okt.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP O MATISU: Ne znam da li će dati ostavku, on je nekakav demokrata

Predsednik SAD, Donald Tramp, izjavio je da nije siguran da li američki ministar odbrane Džejms Matis planira da se povuče sa funkcije, ali je kazao da bi penzionisani general mogao da podnese ostavku i da Matisa smatra "nekakvim demokratom".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ne znam da li Matis ide, znate on je kao NEKI DEMOKRATA

Izvor: Blic, 14.Okt.2018

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da nije siguran da li američki ministar odbrane Džžejms Matis planira da se povuče sa funkcije, ali je za "Si-Bi-Es" kazao da bi penzionisani general mogao da podnese ostavku i da Matisa smatra "kao nekakvog demokratu".

Nastavak na Blic...

Tramp: Matis je neka vrsta demokrate koji bi mogao da napusti vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Okt.2018

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da je ministar odbrane Džejms Matis "neka vrsta demokrate" koji bi uskoro mogao da napusti vladu i dodao da u Beloj kući "nema nikakvog haosa"..."Ručao sam s njim (Matisom) pre dva dana. Imam veoma dobar odnos s njim", rekao je Tramp u intervjuu za televizijsku...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.